fbpx
Grensstraat 166 - 1970 Wezembeek-Oppem - Belgium
+32 475 62 90 57

Gekozen Product van het Jaar, Innovatie Congres HICon en Huishoudbeurs RAI

Het programma voor HICon Innovatie Congres is rond. Onder leiding van dagvoorzitter Ronnie Overgoor nemen we een kijkje in de keuken van de productintroducties van snelle innovatieve start-ups en grote merken.

Innovatieprocessen, met alle ingebouwde ‘zekerheden’, leiden niet altijd tot marktsucces. Jan Rijkenberg vertelt over de duizelingwekkend snelle en uiterste lenige aanpak van new product development in China. Een nieuwe dynamiek voor westerse ondernemingen?

Return on Innovation. Nielsen leert hoe we efficiënter kunnen innoveren. Return on Innovation aan de hand van praktijkcases. Een mystery guest en ’hoe een klein, innovatief merk als Seepje zich staande houdt, omringd door de grote reuzen van het retail landschap’.

Wie is de winnaar, start-up of A-merk, is de vraag voor het paneldiscussie. De jaarlijkse Awards Ceremony Gekozen Product van het Jaar 2018 is geïntegreerd in het congresprogramma.

Na de lunch: de echte confrontatie met de consument. Op de Huishoudbeurs zien we hoe de consument de nieuwe producten waardeert. Bezoek in ieder geval de Pop-Up Street, naar het voorbeeld van het Londonse BoxPark. Alle door de consument gekozen producten 2018 zijn onderdeel van een activatie; een winactie voor de bezoekers van Huishoudbeurs.