fbpx
Grensstraat 166 - 1970 Wezembeek-Oppem - Belgium
+32 475 62 90 57

Gekozen Merk van het Jaar

Gekozen Product van het Jaar

stelt voor

Gekozen Merk van het Jaar

Sinds 1987 zet de verkiezing van Gekozen Product van het Jaar zich in om productinnovatie te stimuleren en te belonen.

Nu leek het ons een logische volgende stap om een ​​nieuwe wedstrijd in het leven te roepen, om de merken te promoten waarin de consumenten hun vertrouwen stellen.

Vertrouwen in hun vermogen om te innoveren, verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van milieukwesties en duurzaamheid, waardoor een merk laat zien dat het de sociale verantwoordelijkheid serieus neemt en een positieve impact op de samenleving heeft.

Door dezelfde processen, filosofie en zorgvuldigheid van de Gekozen Product van het Jaar-methodologie toe te passen, gebaseerd op de kennis en inzet van een onafhankelijk en erkend instituut, bieden we merken de mogelijkheid om hun algemene aanpak te promoten.

Bewust van de huidige behoefte van consumenten-burgers naar een sterke bevestiging van zekerheid en garantie in hun keuzes, biedt Gekozen Merk van het Jaar merken in alle sectoren een onderscheidend vermogen, met dezelfde positieve gevolgen voor hun omzet (tot +25 % waargenomen in het kader van de wedstrijd Gekozen Product van het Jaar) en voor consumenten een leidraad bij hun keuzes.

Binnen onze organisatie staan de disciplines statistiek en marketing centraal. Evaluatie vindt alleen plaats door consumenten of gebruikers via een betrouwbaar en globaal aangestuurd onderzoek, beheerd en uitgevoerd door een gerenommeerd en onafhankelijk instituut.

De consumenten waren lovend over deze eerste editie: