fbpx
Grensstraat 166 - 1970 Wezembeek-Oppem - Belgium
+32 475 62 90 57

Cellularline – Tetraforce Range

Merk

CELLULARLINE

Beschrijving

Cellularline, marktleider in accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets, presenteert Tetra Force®, een gloednieuwe lijn van hoesjes, geharde beglazingen en laders.

Het unieke aan de kabels van Tetra Force® zit hem in de versterkte connectoren met afwerkingen in staal, aanpasbare draadleiders voor een betere bescherming van het meest gevoelige deel ervan voor een weerstand die tien keer groter is dan bij standaard kabels.

De geharde beglazingen van Tetra Force® Bescherming zijn slechts 0,21 mm dik en zijn drie keer meer bestendig dan standaard beglazingen. Ze zijn de nieuwste innovatie op het gebied van displaybescherming.

Met exclusief design en hoogtechnologische materialen biedt het Tetra Force® Hoesje een totale bescherming en beveiliging van de hoeken en randen van de smartphone.

Volgens consumenten zijn taaiheid en weerstandvermogen de belangrijkste vereisten in de wereld van mobiele elektronica. Dit geldt voor apparaten, maar ook voor accessoires, die de apparaten moeten beschermen en laten werken.

Het nieuwe gamma Terta Force beantwoordt aan deze specifieke behoeften van bescherming en weerstandsvermogen, van doelgroepen die op zoek zijn naar innovatie en nieuwe oplossingen.

(gemaakt voor iPhone, Huawei, Samsung, iPad, iPod).