fbpx
Grensstraat 166 - 1970 Wezembeek-Oppem - Belgium
+32 475 62 90 57

Oral-B Triumph 5000 met SmartGuide™

Marque

Oral-B

Descriptif

De verschillende eigenschappen van de Oral-B Triumph 5000 met SmartGuide zorgen samen voor de beste reiniging ooit van Oral-B. De 4 belangrijkste eigenschappen zijn:

3D-technologie: de tandenborstel oscilleert (8.800 bewegingen), roteert en pulseert (40.000 bewegingen) en zorgt zo voor een optimale tandplakverwijdering. Als tandplak niet wordt verwijderd kunnen gaatjes onstaan, kan tandsteen zich vormen en raakt het tandvlees onstoken. Alleen van elektrische tandenborstels die oscilleren en roteren is door een onafhankelijk wetenschappelijk instituut (Cochrane, Londen) bewezen dat ze 2x meer tandplak verwijderen dan met een gewone handtandenborstel.

Draadloze SmartGuide: de SmartGuide geeft direct feedback tijdens het poetsen. Zo zorgt het Star Reward System er voor dat elke kwadrant van het gebit voldoende aandacht krijg, voor een grondige reiniging van het gehele gebit.

Triple Pressure Control System: er wordt tijdens het poetsen vaak te veel druk gebruikt. Ook al lijkt het hierdoor dat de tanden grondig ‘geschrobd’ worden, in feite is dit niet zo. De punten van de borstelharen kunnen namelijk minder goed hun werk doen, daarnaast is te veel poetsdruk slecht voor het tandvlees. Het Triple Pressure Control System waarschuwt wanneer te veel druk wordt gebruikt; er gaat een rood waarschuwingslicht branden, er klinkt een geluidssignaal en de borstel gaat in de poetsstand gevoelig.

Aan te passen aan een veranderende mond: ieders mondgezondheid verandert dagelijks, door aandacht, weerstand, ingrepen, etcetera. De Triumph 5000 kan zich aanpassen veranderingen in de mond. Hij heeft namelijk 5 verschillende poetsstanden (dagelijkse reiniging, gevoelig, polijst, massage en grondige reiniging) en wordt geleverd met verschillende opzetborstels. Hierdoor kan de Triumph 5000 worden aangepast aan de behoeftes van de gebruiker(s).